За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Хотел Astoria *** от веригата BULL е 3-звезден хотел, разположен в градa Лас Палмас де Гран Канария, в северната част на острова. Това е едно от най-централните места за настаняване в града, разположено в търговското сърце на Лас Палмас, до финансовия квартал и много близо до популярния плаж Лас Кантерас. Летището се намира на 22 км.

Хотелът е известен с оптималния си баланс за престоя на гостите си по отношение качество, цена и местоположение.

В стаите

Декорът и обзавеждането на стаите е с дървени мебели, придружени от зелени, сиви и бели тонове на спалното бельо, столове или картини. 

На територията на хотела

Разполага с басейн на покрива. Astoria се намира само на кратка разходка от някои от най -добрите търговски улици в Лас Палмас. Насладете се на гледка към улиците на града от бара на терасата на хотела. Освен това ще намерите и фитнес зала, която ви позволява да останете активни по време на престоя си.

Хранене

Ресторантът на хотера предлага шведска маса за изхранването на гостите на закуска и вечеря.

Плаж

Типичния градски плаж, Плая де лас Кантерас се намира на около половин километър от хотела и представлява много дълга ивица от златист пясък, разположен точно в сърцето на Лас Палмас де Гран Канария.  Дълъг повече от 3 километра, той е популярен избор както за туристите, така и за жителите на града и е защитен от естествен риф, наречен La Barra. Това позволява на посетителите да се насладят на плуване в спокойни води, докато сърфисти могат да практикуват в южния край. Хората предпочитат този фантастичен плаж, защото той има идеални условия за всякакви водни спортове, осигурява безопасна пясъчна среда за семействата и е просто чудесно място за отдих на Слънце.

Покрай плажа е оживената крайбрежна алея Paseo de las Canteras, където ще намерите много магазини, ресторанти на открито, снек-барове и кафенета.

Забавление

Хотелът азполага със солариум и басейн и фитнес зала на последния етаж

Оценки и коментари